Terkejut baru try pakai tak sampai

10 minit sakit kaki rasa lega..

Rupanya bahan Sinar Infra Merah lah yang bekerja mengurut kaki jadi segar dan lega!

Sinar Infra Merah ini bertindak terus kepada 66 titik akupuntur ditapak kaki sambil mengurut dan mengaktifkan kelenjar-kelenjar organ supaya berfungsi dengan efektif. 

Patutlah Ramai Yang Dah Berjalan dengan selesa 

Sebenarnya Bahan Aktif Yang Kaki Anda Perlukan

(Penerangan bagaimana bahan tersebut boleh selesaikan masalah)

Inilah bahan utama yang terdapat di dalam produk

(Kaitkan bahan tersebut dgn produk)

STOKINRAWATDARAH VKEN

Stokin Rawat Darah adalah peranti perubatan Class A yang terbukti berkesan secara klinikal 

Cara Penggunaan

Stokinrawatdarah VKEN

Pakai sekurang-kurangnya 6 jam sehari. Pakai lagi lama lagi baik. Boleh pakai bila-bila masa. Pakai waktu tidur/rehat paling baik.

Kerapkan minum air putih 

Jemur terus pada cahaya matahari 1 jam waktu pagi.

Rugi jika beli produk sembarangan. Keseluruhan Stokinrawatdarah VKEN adalah bahagian rawatan. Bukan bahagian tapak sahaja.

Stokinrawatdarah VKEN

Selamat Tanpa

Kesan Sampingan

Mempunyai Sijil Peranti Perubatan Class A oleh Medical Device Authority Malaysia

Diuji secara klinikal dan diiktiraf oleh Panel Persijilan Dunia

Ini kesan luar biasa

mereka yg dah pakai

Stokinrawatdarah VKEN

Hanya Dgn Amal Pemakaian

Stokinrawatdarah VKEN

Anda akan:

(Ayat Hype Benefit Produk)

  • Solat mudah tanpa bantuan kerusi
  • Dapat buat banyak aktiviti dan melancong.
  • Nampak lebih muda dari usia sebenar
  • Exited nak keluar rumah dgn kawan dan family
  • Jimat masa sebab tak perlu ambil cuti untuk berubat!
  • Jimat duit tanpa perlu pergi buat urutan ribuan ringgit 
  • Kulit dah sesuai dgn macam2 warna tudung! Sebab dah tak kusam macam dulu
  • Bangun tidur pun tiada sakit-sakit kaki

Biasanya untuk dapat hasil luar biasa macam ni mesti kena pergi urut berulang kali atau telan bermacam-macam ubat.

At least mesti kena

modal RM250 - RM500 sebulan

Tapi!!!

Stokinrawatdarah VKEN

ini hanya...

Tak Jeles Ke Tengok Orang Lain Jerr Yg Makin Cantik

Come on sis!

 

Takkan untuk diri sendiri pun masih nak fikir sampai 17 kali?

 

Mereka yg dah selesaikan masalah kulit dgn amalkan SKINGLO MILK ni pun dulu mcm sis jugak.

 

Macam tak percaya..
Macam nak Give Up..

 

Tapi siapa sangka, lepas try mmg betul-betul menjadi.

JOM BAGI PELUANG TERAKHIR UNTUK NAMPAK CANTIK!

 

Scroll ke atas, klik tempah sekarang

(Ayat warning yg beremosi)