Terkejut baru amal seminggu batuk dah kurang!

(Ayat Hype Testimoni/Result)

Rupanya bahan Cerepron-F lah yg buat kulit muka kita putih berseri!

Polypeptide-k (PPk™) Ekstrak Biji Peria adalah ramuan pemakanan yang ideal dalam mengawal gula darah anda! Selain merangkumi 18 asid amino yang menunjukkan taburan seperti insulin manusia, ia juga mempunyai Polipeptida-k yang lebih stabil dan amat baik untuk kesihatan anda!

(Educate fakta bahan yg mengejutkan)

Patutlah Ramai Yg Dah Dapat Kulit Muka Putih Gebu

(Ayat Hype Testimoni/Result)

Sebenarnya Kulit

Anda Perlukan

(Ayat Hype Jawapan Sebenar Masalah Dgn Guna Bahan Tersebut)

(Penerangan bagaimana bahan tersebut boleh selesaikan masalah)

Inilah bahan utama yang terdapat di dalam produk

(Kaitkan bahan tersebut dgn produk)

NAMA PRODUK ANDA

SkinzGlo Milk adalah supliment yg berkesan memutihkan kulit 5 kali ganda lebih pantas berbanding produk lain tanpa sebarang kesan sampingan

(Product Description)

Cara Pengambilan

Afyaa Hayyiba

Bahaya jika terbeli Produk

timbang kilo di pasaran..

SkinzGlo Milk

Selamat Tanpa

Kesan Sampingan

(Elemen trust/kredibiliti pihak lain)

Disahkan 100% selamat.

AFYAA Hayyiba disahkan
HALAL oleh JAKIM

Disahkan melalui ujian makmal bebas daripada logam berat, mikrob, dan ubat antidiabetes

Ini kesan luar biasa

mereka yg dah amalkan

SkinzGlo Milk

Hanya Dgn Amalkan

SkinzGlo Milk

Anda akan:

(Ayat Hype Benefit Produk)

  • Lebih confident dengan diri sendiri
  • Dipuji sebab kulit makin berseri dan bersih!
  • Nampak lebih muda dari usia sebenar
  • Exited nak keluar rumah dgn kawan dan family
  • Tak perlu guna filter untuk nampak cantik
  • Jimat duit sebab tak perlukan makeup mahal untuk nampak gojesss!
  • Tak perlu pergi buat rawatan ribuan ringgit di spa
  • Tak perlu hadap rutin skincare yg merapu dan berjam-jam!
  • Kulit dah sesuai dgn macam2 warna tudung! Sebab dah tak kusam macam dulu
  • Bangun tidur pun nampak segar dan berseri

(Ayat Value tambahan selepas gunakan produk)

Biasanya untuk dapat hasil luar biasa macam ni mesti kena pakai bermacam jenis produk

At least mesti kena

modal RM250 - RM500

Tapi!!!

SKINZGLO MILK

ini hanya...

Tak Jeles Ke Tengok Orang Lain Jerr Yg Makin Cantik

Come on sis!

 

Takkan untuk diri sendiri pun masih nak fikir sampai 17 kali?

 

Mereka yg dah selesaikan masalah kulit dgn amalkan SKINGLO MILK ni pun dulu mcm sis jugak.

 

Macam tak percaya..
Macam nak Give Up..

 

Tapi siapa sangka, lepas try mmg betul-betul menjadi.

JOM BAGI PELUANG TERAKHIR UNTUK NAMPAK CANTIK!

 

Scroll ke atas, klik tempah sekarang

(Ayat warning yg beremosi)